10 aug. 2012

Halalslakt, video

VARNING!
ÄCKLIGA GROTESKA SCENER,
DU KOLLAR PÅ EGET BEVÅG!

Detta säljs alltså på ett konsum, någonstans i Sverige.


Vad tycker vi om detta?
:@

2 kommentarer:

  1. 3 minuter och 45 sekunder. Avskaffa denna horribla avlivningsmetod. Vi i Sverige skall följa svenska djurskyddslagar som förbjuder skäktning. Metoden är medeltida och uppmärksammades redan på 1800-talet som en tortyrliknande avlivningsmetod, vilket föranledde ett förbud mot slaktmetoden i början av 1900-talet. Senare har dock diverse vänsterpolitiska krafter gjort gällande att motståndare till slaktmetoden uteslutande hyllar Adolf Hitler eller andra antijudiska eller antimuslimska organisationer. Hur som haver, slaktmetoden anses idag av många veterinärer, veterinärsamfund vara ett utmärkt sätt att förstöra köttet eftersom det är fullt med hormoner från djuret som kämpar för sitt liv. Jag äter INTE skäktat kött. Jag tar mig tid att noga undersöka varifrån köttet kommer, var det är producerat och HUR djuret är slaktat.
    Fråga i butiken där du handlar. Får du inte ett solklart svar, köp ditt kött i en annan butik. Ställ krav på din handlare!!

    SvaraRadera
  2. Konstig med alla dessa religiösa-, det skall skäras i underlivet när man föds och hållas på med ritualer för slakt osv. Är det nu man får säga "medeltidsmänniskor"?

    SvaraRadera